v rubriki glasba:
.. / / / 17.03.2010 08:47

Natečaj za nastop na festivalu Exit 2010!

Festival Exit tudi letos odpira vrata za nastop slovenskim samostojnim izvajalcem, skupinam in DJ-em. Natečaj je odlična priložnost, da svojo glasbo predstavijo na enem od festivalskih odrov in da jih opazijo menedžerji, booking agenti in novinarji iz vsega sveta. Natečaj Play at Exit za nastop na festivalu Exit bo potekal do 15. maja!

Vsi, ki jih nastop na enem najboljših evropskih festivalov zanima, se lahko prijavijo preko spletne strani www.exitmusic.tv. Z registracijo na omenjeni spletni strani in z izpolnjenim formularjem bo vsak posameznik ali skupina dobila svojo podstran na www.exitmusic.tv. Za vse izvajalce, ki že imajo svoje profile na spletni strani, zadošča, da se logirajo in na svoji podstrani kliknejo Play at Exit 2010. Več informacij o samem natečaju na: www. exitmusic.tv.

Nastop na festivalu Exit so zaenkrat potrdili The Chemical Brothers, Mika in Röyksopp, potekal pa bo od 8. do 11. julija. Dance Arena bo gostila številne zvezde elektronske glasbe, med drugim tudi: Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P in DJ Mehdi. Na Dance Areno prihaja tudi boter techno zvokov Ricardo Villalobos, kreativen Moderat ter Josh Wink. Poleg omenjenih sta nastop potrdili tudi elektro pop in rock skupini Crystal Castles in Does It Offend You, Yeah?.

Na Exit za samo 99 € (le še nekaj mest prostih

Za glasbene navdušence iz Slovenije je na voljo le še nekaj promocijskih paketov: vstopnica za vse štiri dni festivala (74 €) + kamp (25€) + prevoz (GRATIS). Na mestu je opozorilo, da je večina od 150 ugodnih paketov že pošla, nekaj pa jih je vendarle še na voljo! Redna cena vstopnic sicer znaša 118 €, redna cena omenjenega paketa s prevozom in kampom pa 198 €.

Zaradi velikega zanimanja za nakup vstopnic za festival Exit v agenciji Supra Travel opozarjajo, da so edino pooblaščeno prodajno mesto festivala Exit v Sloveniji. Kupcem vstopnic v Sloveniji svetujejo, naj bodo pozorni na preprodajalce in nepooblaščene posrednike, saj so regularne vstopnice vezane na osebne podatke kupca in samo s takšnimi bo mogoče vstopiti na festival.

Poleg vstopnic za festival in opcij prevoza vam Supra Travel ponuja tudi največjo izbiro namestitev med festivalom Exit 2010 po najugodnejših cenah. Izberite svojo namestitev v hostlu ali kakovostnem hotelu.

Več informacij na www.exitfest.org in www.supratravel.si.

-- Za festival Exit 2010

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Exit festival / foto: Exit press - thumbnail

Exit festival / foto: Exit press